DANMARKS MEST SPÆNDENDE FERIEHUSPAKKER TIL DINE LEJERE OG JER SELV

BADELAND / FITNESS / GOLF

Kæmpe succes med nye spændende pakker

Gør dit feriehus til et resort

I løbet af  2016 fik vi masser af nye muligheder, med etablering af SportsPark Blaavandshuk og det betyder naturligivs også nye muligheder for alle feriehusejere og deres gæster.

Vi har etableret et topmoderne fitnesscenter lige midt i Blåvand og et tæt partnerskab med Blåvandshuk Golfcenter - alt under navnet SportsPark Blaavandshuk..

Dette betyder at vi kan tilbyde nedenstående unikke valgmuligheder fremadrettet:
NYHED I 2018 - VI ÅBNER FITNESS CENTER I VEJERS

Fri badeland

Alle vil gerne en tur i SportsPark Blaavandshuks 3500m2 store svømme - og badeland i Oksbøl og en stensikker succes for alle dem, som vil gøre deres feriehus til noget ekstraordinært. Et hit for børnefamilierne og man får virkeligt valuta for pengene.                             Pr. kalenderår  basis Aqua Kr. 1.300,00

fri fitness

Giv dine gæster adgang til HELT nye topmoderne fitnesscenter lige i hjertet af Blåvand og Vejers. Fitness er den største sportsaktivitet i Danmark, hvor langt over 30% af befolkningen deltager. De vil være aktive i deres ferie og det er nu endelig muligt i Blåvand og Vejers, hvor der er adgang fra Kl. 05.00 til Kl. 23.00 for feriehusgæster med "fri fitness". Pr. kalenderår basis fitness Kr. 1.300,00* 
* der følger 1 stk. adgangskort -  ekstra adgangskort Kr. 100,00.

NB Vejers afdelingen åbner uge 7 i 2018

Fri golf

Golf er en natursport og det er i højsædet på SportsPark Blåvandshuk Golfcenter i Ho, som ligger meget smukt direkte ved Nationalpark Vadehavet ved Ho Bugt. Med basis golfkonceptet kan dine gæster få adgang til udslagsbanen samt Engbanen - 9 hullers Par 3 bane og de mere øvede må anvende Skovbanen - 9 hullers Par 4.
Pr. kalenderår basis golf Kr. 1.300,00

Konceptet er kun gældende for sommerhuse op til 12 personer. Ved storsommerhuse fra 13 - 24 personer skal der købes 2 stk. osv. 

All Inklusive resort koncept

Skal dit feriehus være noget helt specielt med alle 3 ovennævnte koncepter og tiltrækkes af de aktive? Så har vi ganske enkelt Danmarks bedste feriehuspakke klar til jer og jeres gæster. De vil ganske enkelt opleve en mængde aktivitetsmuligheder uden at skulle bruge penge overhovedet.

► 3500m2 svømme - og badeland i Oksbøl
► fitness i hjertet af Blåvand
► golf på det flotte center i Ho
 ► badminton, basketball og tennis i Oksbøl

Pr. kalenderår Kr. 3.300,00

Kom med nu...

Skal vi i gang straks - udfyldt nedenstående og vi opretter dig snarest og kontakter dig. Vi glæder os til at se dig og dine gæster...

Fri badeland i Oksbøl a Kr. 1.300,00
Fri fitness i Blåvand og Vejers a Kr.1.300,00
Fri Golf i Ho a Kr. 1.300,00
All Inklusive pakke a Kr. 3.300,00

?

.. så kontakt os endelig på
nr. 70 22 16 53 eller
info@sportspark.dk

Ide og regler

Ideen med koncepterne er

 • at give feriehusgæsterne en ekstraordinær ”gratis oplevelse” uden at skulle betale, når de er i feriehuset

 • at ejerne også har adgang til konceptet – gælder dog for personer med fastbopæl på ejernes faste adresse
   

Adgang sikres ved at

 • gæsterne oplyser husets bureau nr. eller nøglevedhæng

 • ved privatudlejning oplyses der PRI + adressen på huset

 • I fitness Blåvand og Vejers anvendes adgangskort
   

Gentegning / Opsigelse af abonnement

 • aftalen følger kalenderåret

 • Hvis aftalen ikke opsiges før 1. oktober er den automatisk forlænget det kommende kalenderår.


Bemærkninger:
- Som nævnt er hovedtankerne at give gæsterne en ”gratis oplevelse” og derfor må der ikke opkræves gebyr til 3. part for anvendelse.

Ved misbrug som eksempelvis at lukke personer ind, som ikke er under ophold i sommerhus m.v. forbeholder SportsPark Blaavandshuk straks til at annullere aftalen uden tilbagebetaling. 

- *: Ved tegning af fitness medfølger 1 stk. adgangskort. Der kan tilkøbes ekstra til Kr. 100,00 da det skal anvendes for give adgang fra Kl. 05.00 til Kl. 23.00.