SportsPark Blaavandshuk er også fysioterapi

Blåvandshuk Fysioterapi, som er del af Emcare, er en stor del af SportsPark Blaavandshuk og holder til i lokaler ved og er fuld integreret ind i det store fitnesscenter.

TLF. 75 27 59 99

Klik på nedenstående for mere information

Emcare`s samarbejde med EFB og Team Esbjerg elitehåndbold gør at vi har stor erfaring med behandling og træning af idrætsskader.

Om Blaavandshuk Fysioterapi
Blaavandshuk Fysioterapi har et bredt udvalg af muligheder i forhold til behandling og forebyggelse af skader og problemer i bevægeapparatet. Vores personale videre- og efteruddannes løbende og er derfor altid opdaterede med den nyeste viden.

Behandlingen starter med en indledende undersøgelse og derefter tilrettelægges et individuelt behandlings og træningsforløb - efter netop dine behov og resourser. Hvis der er behov for yderligere undersøgelser af speciallæger, røngten eller scanning ville dette foregå i samarbejde med Blaavandshuk Fysioterapi.

Blaavandshuk Fysioterapi tilbyder også at fremstille specialsåler med henblik på at korrigere fejlstillinger og overbelastninger af fod, knæ og hofte.

Emcare`s samarbejde med EFB og Team Esbjerg elitehåndbold gør at vi har stor erfaring med behandling og træning af idrætsskader.


Bindevævsmassage løsner ømme punkter i musklerne. Denne unikke massage løsner bindevævshindens spænding og dermed musklens ømhed. Ved at arbejde med bindevævshinden, som ligger uden om en muskel og hver eneste muskelfiber opnås en dyb afspænding og længerevarende effekt.

Fysioterapi - erhverv
Blåvandshuk Fysioterapi/EmCare tilbyder fysioterapeutisk undersøgelse og behandling på virksomheden, eller på vores klinikker i Esbjerg og Oksbøl.

 • Ved at få en fysioterapeut tilknyttet virksomheden, sikrer i en tilgængelighed, som betyder, at mange problemer i bevægeapparatet, bliver fanget i opløbet.

 • Ved at være fast tilknyttet, lærer fysioterapeuten virksomheden at kende og kan indgå, i et tæt samarbejde med virksomheden og den ansatte, om at ændre arbejdsforhold.

 • Vi mener at det er vigtigt at stimulere og motivere virksomheden og de ansatte til selv at tage ansvar og derfor er vores forebyggende fysioterapi sammensat, så den gør netop dette.

 • EmCare medbringer alt udstyr til etablering af behandlingslokale. Virksomheden stiller blot lokale til rådighed og i samarbejde med en ansat, hjælper vi med bookingsystem.

 • Alle undersøgelser og behandlinger bliver journalført, således at virksomheden har mulighed for, at få lavet effektmåling, samt andre generelle statistikker vedr. medarbejdernes sundhed.

 • Alle behandlere, er omfattet tavshedspligt for sundhedspersonale og der vil ikke blive registreret data, som på forhånd ikke er aftalt, med den enkelte medarbejder og virksomheden.

 • Der aftales, i samarbejde med virksomheden, løbende status over behandlinger, trivsel blandt medarbejderne, opsamlingsmøder m.m.


  Akupunktur
  er verdens ældste medicinske system og er derfor afprøvet og raffineret gennem generationer. Forklaret ud fra vestlig medicin, virker akupunktur da det stimulere kroppens produktion af hormoner og naturlige smertehæmmere som endofiner. 
  Hvad kan behandles med akupunktur og kinesisk medicin ?

  Verdens sundheds organisation (WHO) har udarbejdet en liste over lidelser som de mener akupunktur kan afhjælpe, heraf blandt andet: 

 • Alle former for smerte

 • Gigtsygdomme i led og muskler

 •  
 • Frossen skulder

 •  
 • Muskel- og ledproblemer

 • Dårlig ryg

 •  Gør akupunktur ondt?
  De nåle der bruges til akupunktur har en anden form og er meget tyndere end kanyler. Det er som at sammenligne en tråd og et reb.

   

  Motorisk

  Er dit barn motorisk med?
  Eller har det vanskeligheder som umiddelbart er vanskelige at forklare?

  Nogle børn har det sværere end andre...
  De er klodsede, usikre, temmelig uheldige og ukoordinerede i deres bevægelser.
  De har mindre selvtillid og selvværd end andre. De kan blive rasende eller dybt ulykkelige over noget, som andre betragter som bagateller. Tillige har nogle af disse børn svært ved at sidde stille og vanskeligheder med koncentrationen.

  Motorik, sanseintegration, koncentration, søvn og indlæring...
  hænger sammen og påvirker hinanden i positiv eller negativ retning. Det er svært at være forældre til et barn der har vanskeligheder med motorik, sanseintegration, koncentration og indlæring, og det er garanteret endnu sværere for barnet selv. Men den gode nyhed er, at der er hjælp at hente.

  Motoriskmed konceptet er udarbejdet af... 
  - Vibeke Roer Hillerup, Ergoterapeut.
  - Knud Ole Sinkjær-Knudsen, Fysioterapeut.
  - Pernille Pasgaard, Pædagog og Idrætsterapeut.

  Alle er de ansat ved Blaavandshuk Fysioterapi/EmCare

 •  

 •