Velkommen til SportsPark Blaavandshuk Golfcenter

Centret tilbyder den fuldendte oplevelse fra unik golfforhold, bespisning og til overnatning og så foregår det i omgivelser som ganske enkelt ikke findes bedre

Danmarks hyggeligste golfcenter

Hvor Nationalpark Vadehavet har sin nordlige grænse ved Ho og Blåvand, findes også indgangen til Naturpark Vesterhavet.

Netop her mellem Ho og Skallingen ligger SportsPark Blåvandshuk Golfcenter midt i de naturskønne omgivelser med Ho Bugt som kulisse.

En helt speciel flora og fauna giver nye oplevelser året rundt. Ikke to dage er ens med tidevandets bevægelser i Ho Bugt og årstidernes skiften i den smukke natur. Den rene friske luft og roen… det kan ikke beskrives, men skal opleves i “Eventyrets land”.

KLUBMILJØ

Nr. 2 ud af 116 klubber
Kilde: Golfspilleren i centrum

Bo på banen

Du kan bo direkte på golfgården i dejlige værelse og med let adgang til vores SportsCafe og Dinner Bistro, hvor vi altid er klar med den gode forplejning.
Forhør nærmere på nr. 75 27 55 55.

Lejlighederne er under renovering og er alle klar til april 2017, men kan selvfølgelig bookes allerede nu.Se mulighederne her

Baneinfo

I sommeren 1994 blev vor 18-hullers golfbane officielt indviet, og den fremstår i dag som et komplet golf anlæg med en 9-hullers par-3 bane, driving range, putting green, indspils green og trænings bunker.

Klublokaler, omklædnings- og badefaciliteter og restaurantener indrettet i en typisk vestjysk trelænget gård, der er totalt restaureret, og som også kan tilbyde velindrettede ferielejligheder for gæstespillere. Banens for-9 er anlagt på fladt marskområde, der er gennemskåret af snorlige afvandingskanaler, som forbinder nogle velplacerede søer. Bag-9 hullerne er anlagt i klitplantage- og indesandsområde, der med sin små bølgede overflade giver golfspillet en karakter, der kan sammenlignes med de berømte links-baner i Skotland og England.

Banearkitekt Erik Faurholt anser banen som en særdeles interessant oplevelse, der ikke er let at spille i par, hvilket heller ikke har været meningen. Der er overalt rimelige og fair spilleruter til greens, også for spillere med høje handicaps, men banen skal spilles med omtanke.

Vi ønsker Dem en god oplevelse på banen, og De er velkommen til at afslutte med et besøg i vores dejlige sportscafe og dinner bistro,

Udslagsbane
Flot udsigt fra udslagsbanen og tæt på golfgården. Velkommen til...

Putter bane
18. huls puttinggreen med udsigt over Ho Bugt og tæt på golfgården...

9 hullers par 3 "Engbanen"
En 9-huls Pay & Play par 3 bane som ligger på engarealet med Ho Bugt. Her kan alle naturligvis også spille.

9 hullers Par 4 "Skovbanen"
En unik 9 huls Pay & Play par 4 bane også DGU godkendt ligger ligeledes i Klitplantagen med søer og vandingskanaler. Her kan såvel øvede, begyndere som greenfee gæster få udfordret golftalentet

18 huller bane

En 18 huls DGU godkendt bane, hvor de første 9 huller “Engen” er anlagt i et åbent landskab med brede fairways og med søer, grøfter og kanaler. Alt sammen medvirkende til at spilleren skal kende sin slaglængde for hvert eneste slag.

 Overalt på for-ni er der en pragtfuld udsigt over Ho Bugt, med Esbjerg i det fjerne. De sidste 9 huller er placeret i et let kupderet klitareal inde i selve Ho Klitplantage – et skovområde med læ. Her i “Skoven” er fairways smalle, og præcision er afgørende for, at man scorer point. Blåvandshuk Golfklub er hjemmeklub på denne bane.

De 2 golfklubber – Blåvandshuk Golfklub og “Skovklubben” – har et tæt samarbejde og lægger vægt på, at golf er for alle. Man prioriterer det sociale fællesskab, tager individuelle hensyn og forener sport, motion og hygge. Kvalitet i begynderundervisningen sættes i højsæde og åbne Klubber i klubben sikrer, at der altid er nogen at spille med.