Vil du være med i et fællesskab?

SpB har etableret en intern salgs- og marketingsafdeling samt nogle administrative arbejdspladser i Vestergade 9 i Oksbøl. Vi ønsker at skabe et dynamisk miljø, hvor vi dejligt sætter fokus på at søsætte nye aktiviteter og finde endnu flere kunder til vores center. 

I lokalerne er der gjort plads til eksterne virksomheder, som gerne vil have en kontorarbejdsplads sammen med andre og være en del af en succes. 

Måske har du hjemmearbejdsplads i dag eller er ved at starte en iværksættervirksomhed? Vi vil gerne være en del af din fremtid....

Lokalerne er lyse og venlige. Hver arbejdsplads er med hævesænkebord, bordlampe, reoler, kontorstol samt er der adgang til central mødebord samt mulighed for at booke "lukket" mødelokale. 

Der er adgang til "minikøkken" med udstyr, toiletter samt fælles lagerlokale. Derudover er der trådløs internetforbindelse via fiber samt printer. Der er gode parkeringsforhold både foran lokalet og ved bagindgangen.

Lejeprisen pr. måned inkl. energiforbrug, kontormøbler er Kr. 1.000,00 ex. moms. 

Lejen betales månedsvis forud og er med 3 måneders opsigelsesvarsel fra lejers side og 6 måneders fra SpB`s side. 

Kontakt os her

Er du interesseret i en uformelt dialog er du velkommen til at skrive til os eller kontakte Peter Nielsen på nr. 51 90 37 25.