PRESSEMEDDELELSE

SportsPark Blaavandshuk Oksbøl ansætter event assistentelev

Som en del af strategien om at få en større bid af markedet indenfor gruppeophold og firmaarrangementer har SportsPark Blaavandshuk valgt, at ansætte Stefanie Howlet pr. 1. august 2018 som eventassistentelev.

Direktør Peter Nielsen udtaler, at flere og flere års hårdt arbejde med udvikling af centret nu bærer frugt og flere og flere grupper og virksomheder booker deres arrangementer i centret. Specielt vores unikke hytter har givet genlyd over det ganske land, som sammen med de fantastiske rammer til sport ude som inde, gør at SportsParken oftere og oftere vælges til.

Esport bootcam er et godt eksempel og det seneste skud på stammen, hvor vi er kommet på landkortet og det har vores lokale klub Riptides virkelig bidraget til med mange mesterskaber og ja, det hele er sket på under 1 år. Håndbold og svømmeklubber er også flittige besøgende og vi vil selvfølgelig gerne have endnu flere. Ungdomsskoler og folkeskole har set lyset i at lægge deres lejrskoleophold et sted, hvor aktive oplevelser står til rådighed og i et område, hvor der er masser af læring indenfor natur og historie.

Stefanie Howlett er et kendt ansigt i Oksbøl og har igennem flere år været en aktiv bruger af SportsPark Blaavandshuk, senest også som fitnessinstruktør og kender huset fra ende til anden. Jobcentret i Varde har været en meget positiv medspiller til indgåelse af elevaftalen og de formelle forhånd, såsom godkendelse af SportsPark Blaavandshuk som uddannelsessted for eventkoordinatorer.

Sluttelig udtaler Peter Nielsen, at han og resten af personalet glæder sig meget til samarbejdet med Stefanie og til at få hende på banen som den koordinerende part og sikre en meget høj kvalitet til vores grupper. De skal føle sig hjemme fra det første skridt ind ad hoveddøren og havde en Single Point of Contact op til deres ankomst. Dette bliver en af Stefanies opgaver.