Velkommen til
SportsPark Blaavandshuk

 

Omgivelser til oplevelser

Hvem er SportsPark Blaavandshuk

SportsPark Blaavandshuk er et stort og moderne center placeret lige midt i alle herligheder ved den jyske vestkyst. Naturen, hvor SportsPark Blaavandshuk indeholder både lidt af Nationalpark Vadehavet og Naturpark Vesterhavet – flottere og bedre fås det ikke…

Sportscentret ligger midt i byen Oksbøl og så alligevel med en unik skovområde lige bag centret, som strækker sig helt til verdens bedste strande ved Vesterhavet.

Supermoderne faciliteter bestående af områdets største svømme- og badeland med de højeste og længste rutsjebaner, 3 haller, en flexfodboldbane, et springcenter, skyde og billardcenter og ikke mindst et topmoderne fitnesscenter. Dertil kommer et par unikke møde, fest, kursus og konferencelokaler. Senest er der kommet 7 stk. designerhytter til med i alt 44 sovepladser på en helt unik placering direkte i naturen.

I juni 2016 åbnede SportsPark Blaavandshuk et helt nyt topmoderne fitnesscenter i hjertet af Blåvand på 300 m2.

På de sidste dage i 2016 blev WestCoast Minigolf også en del af SportsPark Blaavandshuk og indgår i den samlede oplevelser. WestCoast Minigolf er en kvalitetsoplevelse og en nordens flotteste og mest spændende minigolfbaner.

SportsPark Blaavandshuk i Oksbøl er også områdets forsamlingshus for fester, som kan afholdes i Pyramiden, som skal ses og oplevelses. Læs mere under Fester & Mad.

Ultimo 2016 blev SportsPark Blaavandshuk komplet, da Blåvandshuk Golfcenter blev en del af SportsPark Blaavandshuk via et tæt partnerskab, så samlet kan vi tilbyde nogle helt unikke oplevelser på ikke mindre en 580.000 m2.

SportsPark Blaavandshuk Golfcenter er et helt unikt center med en fantastisk bane og samlingsområde ved golfgården. Naturen findes ganske enkelt ikke bedre og klublivet samt golfshoppen er  netop kommet i top 2 i en landsdækkende undersøgelser og banen er nr. 12 ud  af 116 baner. Dette fås ikke meget bedre.

I efteråret 2015 blev SkiPark Vesterhavet skabt og er Danmarks første og største skipark, hvor der er fokus på den hastig voksende rulleskisport. SportsPark Blaavandshuk er basecamp for SkiPark Vesterhavet - læs meget mere her.

Velkommen til…

 

Peter Nielsen
Centerdirektør
SportsPark Blaavandshuk 

NYHEDER

01.12.2016
SportsPark Blaavandshuk Idrætscenter (Blåvandshuk Idrætscenter) og Blåvandshuk Golfcenter har indgået aftale om fællesledelse, salg, marketing og udvikling via et partnerskab. 

Centerdirektør Peter Nielsen overtager d.d. den samlede ledelse af enhederne i Oksbøl, Blåvand og Ho. Det samlede personaleportefølge fortsætter uændret 

15.12.2016
Pr. d.d. er WestCoast Minigolf blevet en del af SportsPark Blaavandshuks samlede markedsføring. WestCoast Minigolf er kendt som en af nordens mest spændende baner og et besøg værd.