Sådan forholder vi os til persondataforordning

Den 25. maj 2018 træder den nye persondataforordning i kraft. Dine data har hele tiden været sikre hos os, og den primære ændring efter 25. maj 2018 er derfor, at du får større indblik i, hvilke data vi behandler, og hvordan vi behandler dem.

 

Hvilke oplysninger registreres

De personoplysninger som SportsPark Blaavandshuk registrerer, kan for eksempel omfatte dit navn, din adresse, din email-adresse, din fødselsdato, dit køn og lignende identifikationsoplysninger samt loginoplysninger.

 

Til hvilket formål registreres oplysningerne

SportsPark Blaavandshuk registrerer dine personoplysninger for at kunne gennemføre din tilmelding/booking eller levere en given tjeneste til dig, tilmelde dig ønskede faciliteter og for at kunne fremsende opkrævninger og oplysninger vedrørende dine abonnementer, klippekort, tilmeldinger og bookinger.

 

Sletning af personlige data

Du har mulighed for at anmode SportsPark Blaavandshuk om at få slettet alle dine personlige oplysninger fra bookingsystemet, men det skal understreges, at dette kun kan ske, såfremt der ikke er forhold hos SportsPark Blaavandshuk som bevirker, at data skal bibeholdes.

Af hensyn til bogføringsloven vil fakturaer blive bibeholdt i systemet i minimum 5 år.