Ravfestivalen er et besøg værd og afvikles den sidste weekend i september hvert år.

Skal i med og har behov for overnatning er vi et godt bud. Du kan vælge at bo i vores unikke designerhytter i Sportscentret i Oksbøl eller i golfcentret lejligheder i Ho.

Vi arrangerer en demoaften med firmaet Ravlygten og tager i fællesskab med dem på stranden sidst på aften på ravjagt...

 

Se programmet fra 2016 her - opdateres med 2017 senere

I september 2015 blev Danmarks første Ravfestival afholdt, og dette års store succes har gjort det til en årlig tilbagevendende begivenhed. Det er en kulturel og historisk festival, hvor du kan opleve rav med alle sanser.

I kan vælge at bo i en af SportsPark Blåvandshuk hytter i Oksbøl eller i lejlighederne i Ho - der er kun ca. 8 kilometer til Vejers.

NYHED - NYHED
Ultimo 2016 har vi etableret et "campingkøkken" med 3 komfurer og køleskabe. 

Det giver unikke muligheder for det perfekte mellemmåltid eller?

Gratis

oplevelsespakke
se nedenstående

Ved leje af hytter i Oksbøl eller lejligjheder i Ho, er der fri adgang til rigtig mange forskellige aktiviteter.

- Fri badeland 2000m2
- Wellness faciliteter
- Svømmehal i off. åbningstider
- 9 hullers par 3 golfbane i Ho
- Golfudslagsbane ex. bolde
- Fri fitness i Oksbøl
- Virtuel Indoor Cycling 
- Badmintonbaner
- Basketbaner
- Haller, hvis de er ledige
- Springcenter, hvis den er ledige
- Løberuter i skoven i Oksbøl

Vejers Strand er omdrejningspunkt for Ravfestivalen - en lille badeby som skal opleves og Ravfestivalen er helt speciel.

De morgenfriske kan tage på ravsafari med erfarne ravsamlere, mens solen står op i øst. For de mindste er der ravskattejagt, hvor alle er garanteret et stykke rav. Du kan deltage i workshops, høre foredrag og endda finde ud af hvordan ravet smager. Der er en masse boder og hele byen er omdannet til en stor festival - lige fra bager og slagter til slikbutikken og restauranten. Festivalen foregår ved vestkysten i Naturpark Vesterhavet. Området er et naturskønt område med gode chancer for at finde rav. Som perler på en snor finder du en lang række forretninger, der samler, forarbejder og sælger noget af det smukkeste rav fra Danmark.

Bor i 4 eller 8 personershytter lige bag SportsParken i dejlig skovområde i Oksbøl. I kan også vælge at bo i Golfcentret i Ho, hvor vi har flere lejlighed direkte i NationalPark Vadehavet eller i Naturpark Vesterhavet.