VELKOMMEN TIL SPORTSPARK BLAAVANDSHUK OG  ET SPORTSCENTER I TOPKLASSE OG MED MASSER AF MULIGHEDER

OPLAGT TIL TRÆNINGSCAMPS

3500 M2 SVØMME - OG BADELAND, 3 SPORTSHALLER, SPRINGCENTER OG TRAMPOLINER, FLEXFODBOLD ARENA SAMT BILLARD OG SKYDECENTER.

DERFOR SIGER VI BARE "OMGIVELSER TIL OPLEVELSER"
SE DEM ALLE HER PÅ SIDEN

Priser

Adgang badeland & svømmehal år
Børn (3-14) Kr. 40,-
Voksen Kr. 70,-

10-turskort 
Børn Kr. 275,-
Voksen Kr. 475,-

Årskort Kr. 1.550,-

Morgensvømning (kun svømmehal)
Børn (3-14) Kr. 20,-
Voksen Kr. 30,-

Kombiabb. pr. mdr
Seniorfitness & aqua Kr. 250,-
Fitness & Aqua
Kr. 310,-
Familieårskort
Kr. 6.000,-
Forhør nærmere

 

Spring

Lej vores springcenter  og giv den maximial gas.

Pris pr. time Kr. 250,-

Book online her

 

SE BILLEDGALLERI FRA 3500M2 SVØMME - OG BADELAND

Bade- og svømmeland

SporsPark Blaavandshuk Idrætscenteri Oksbøl  indeholder en række særdeles attraktive vandsports- og fritidsaktiviteter i den kombinerede svømmehal og badeland, som er

 • Stort svømmebassin – 25 m med dybde 4 m samt 1 og 3 m vipper (27 grader) – velegnet til svømme- og dykkertræning o.l., vandsport eller motionsaktiviteter.
 • Sjov klatrevæg direkte over bassin
 • Stort varmvandsbassin (32 grader) med vandfald, massagedyser, rutchebane og legeredskaber – det perfekte sted for familier med børn eller afslapning.
 • Lækker, stor spa med plads til 8 personer
 • Stort badeland:
  • Med vestjyllands højeste og længste vandrutchebaner
  • Børnebassin(32 grader) med vandfald og sjov klovn dybde 30 - 100 cm.
  • Spa til 6 personer
  • Helsekabine
  • Desuden er der afslapningsområde under en stor glaspyramide

SportsHaller

Hallerne har givet mange gode oplevelser igennem tiderne - naturligvis indenfor sport, men også på det kulturelle område. Hos SportsPark Blåvandshuk Idrætscenter har vi næsten 3000 m2 på Strandvejen. Velkommen til...
Hal 1 er vores "centerhal" og største. Den har gode facilitetter for både bruger og for tilskuer. Derfor har den altid været genstand for mange store og flotte arrangementer indenfor bl.a.:

* gymnastik opvisninger - både lokal og regionalt
* håndboldkampe med både indenlandske og udenlandske tophold
* messer
* konferencer og foredrag med op til 1.200 deltagere
* og meget, meget mere..

Hallen har en naturlig sammenhøring med den parallelliggende hal 2, så der er masser af synergimuligheder i vores center. Det udnyttes meget af foreninger ved arrangementerne og giver en afvikling af eksempelvis håndbold, fodbold og gymnastikarrangementer.

 

Hal 2 er vores nyeste hal og er en traditionel hal, som er tilføjet specialområder indenfor bl.a. gymnastik - springcenter
 
Hallen har udover et godt "håndboldbane" areal rigtig gode endeområde. Disse er bl.a. forsynet med moderne springgrave og springmåtter.
 
Hal 2 ligger parallelt med hal 1 og anvendes bredt til mange forskellige idrætsformer. Gymnastik, badminton, boldspil og meget mere.
 
Hal lejes både som enkelt hal eller som en del af springcentret.
 

Den Gamle Hal er central og flot belliggende i området. Den Gl. Hal, også kendt som Kulturspektrum,  er en af de store samlingssteder for mange forskellige arrangementer for hele byen og andre. Revyer, julearrangementer og meget, meget mere er populære at afholde i hallen. Blandt andet på grund af, at det er let at lave et godt "stemningsmiljø".

 I dagligdagen er det primært badminton, folkedans og holdaktiviteter indenfor Fitness.

I 2014 er hallen blevet opgraderet med et topmoderne lydanlæg, som gør det muligt at afholde store musik og teaterarrangementer uden at skulle etablere ekstra udstyr. Hallen er kendt vidt omkring for sin gode akustik.

SpringCenter

2011 blev springcenteret etableret og fremstår i dag som et topmoderne tilbud til alle gymnastikelskere.

Centret ligger i forlængelse af hal 2 og kan lægges sammen med hal 2. Dette giver unikke muligheder for at planlægge spændende og varierede træningslektioner. Springspektrum kan lejes som både med og uden hal 2. Et sted, som der skal prøves...

Regler for leje af springcenter
Fra 1. januar 2016 kan man privatleje springcentret uden opsyn ellerr vejleder. Blot skal man udfylde et bilag, hvor der vil være information om forhold etc. for brugen af springcentret.

Flex Fodbold

I april 2016 stod et helt nyt fodboldmekka klar bag centret i unikke omgivelser. De tidligere tennisbaner blev omlagt til nogle spændende flexfodboldbaner på ialt 1440m2 for fodboldelskere.

Der er nem adgang og alt klares via centrets online bookingsystem. Book, betalt og få koden tilsendt og så er du klar til at gå ind på danmarks flottteste baner, men unikke muligheder før og efter. Kun fantasien sætter grænsen med vores muligheder og vi hjælper gerne på ved med en oplevelsespakke...

 

AS Huse Arena er et spændende afgrænset spilleområde. Hegnet og midterbanderne ikke er til selve spillet, men for at afgrænse banen.

Der er masser af mulighed på AS Huse arena`en. Der er, som udgangspunkt,følgende banemuligheder:

 • 2 stk. 3 a side baner a 13 x 21 m med masser af plads omkring banen. 
  Der er dog også tegnet 2 stk. større baner, på nævnte 3 a side baner, på 18 x 30 m som er ideelle til 4 mod 4. 

 • Alternativ kan baneopdelingen let fjernes og dermed skabe en 5 a side på 30 x 40 meter med god plads udenom. Der er også opmærket en bane 20 x 40 meter, hvilket svarer til en indendørs fodboldbane.

  Med nævnte muligheder er AS Huse Arena et unik træning og spille for alle aldersgrupper og der er masser af muligheder for at træne eller spille kampe på 3, 4 og 5 a side.

Billardcenter

Under beskrivelse

Skydecenter

Under beskrivelse