velkommen til SPB FITNESS

SportsPark Blaavandshuk FITNESS er 3 centre i Oksbøl, Blåvand og Vejers med fokus på resultater, god træningsatmosfære og relevant rådgivning indenfor basistræning, kost og personlige træningsforløb. Nogle vil sige, at vi kan mere end de fleste og vi gør det gerne med vores veluddannede personale. Vi er altid klar til en dialog og tøv ikke med at kontakte os og vi kommer foretager vejledninger og laver forløb i alle 3 afdelinger.

I det 10.000 m2 store sportscenter i Oksbøl ligger vores hovedafdeling med over 600 m2 fitnesscenter. Vi tilbyder alt indenfor individuelt træning og holdtræning i centret.

læs mere om vores Oksbøl afdeling her

I den dejlige badeby Vejers, har vi netop etableret et skøn kompolet center af de nyeste Matrix maskiner. Centret oser af intens træningskultur og er allerede  blevet et samlingspunkt for områdets borger og de mange gæster. 

læs mere om vores Vejers afdeling her

I Blåvands centrum findes et topmoderne fitnesscenter, hvor det er muligt at træne året rundt fra Kl. 05.00 til Kl. 23.00. Centret er fyldt med topmoderne TecnoGym udstyr i stemningsfyldte lokaler med god udsigt over hovedgaden.  

læs mere om vores Blåvand afdeling her

Vi ønsker den bedst mulige tilgængelighed. Derfor kan du med et medlemsskab frit anvende vores 3 centre og dermed opleve 3 forskellige centre til den samme pris. Du kan også købe dags, uge og månedskort i enten Oksbøl eller i hos vores lokale billetsalgssteder i Blåvand og Vejers. Læs mere om priser her.

Rigtig mange sommerhuse er tilmeldt vores feriehuskoncepter, som kan give mulighed for at anvende vores fitnesscentre i Blåvand og Vejers, den fantastiske flotte golfbane i Ho eller det 3500 m2 store svømme - og badeland i Oksbøl med tilhørende wellnessfaciliteter. Læs mere om vores sommerhuskoncept her